Welkom in L'Oustal du Viaur

 

Volledig ingerichte keukens
Schitterende uitzichten over de Viaur Gorge
3 unieke vakantiehuizen

Tournesol - 5/6 personen (+1 klein kind)
Coquelicot - 6 personen (+2 kleine kinderen)
Bleuet - 9 personen (+2/3 kleine kinderen)

Zwembad 12x6m
Speelplaats
Gratis draadloos internet

Rodez Vliegveld - 45min
Toulouse Vliegveld - 80min
Carcassonne Vliegveld - 2uren
Amsterdam - 11uren

 

Halverwege gelegen tussen Rodez en Albi, de historische hoofdsteden van de departementen. Voor fly and drive zijn wij makkelijk te bereiken met vliegvelden in Rodez, Toulouse en Carcassonne. Onze drie huizen zijn gelegen op een voormalig boerderijcomplex aan de rand van het dorpje Teillet, half verscholen boven het fantastische Viaur dal. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandelingen en bezienswaardigheden. U kunt ons vinden, ook de route om er te komen, op de pagina Lokatie.

Tournesol is de nieuwste boerderij en de eerste gite op ons terrein. Hij werd onlangs gemoderniseerd, waardoor meer comfort wordt geboden zonder het originele karakter en de charme van de traditionele bouw aan te tasten.
 
Accomodatie is op twee verdiepingen met op beiden een badkamer en is ideaal voor een groot- of twee kleine gezinnen en is geschikt voor 5/6 personen plus 1 klein kind.
 
Kies de links om meer te lezen over Tournesol en de beschikbare voorzieningen.
 
  
Coquelicot was de oorspronkelijke stenen boerderij op het park en ons tweede huis dat werd verbouwd tot vakantiehuis. Het werd prachtig gerenoveerd tot een ruime vakantie residentie met moderne voorzieningen maar met behoud van de traditionele opzet.
 
De accomodatie is verdeeld over drie verdiepingen met twee badkamers (waarvan een zeer fraaie), en is geschikt voor twee kleine gezinnen met max. 6 personen plus 2 kleine kinderen*.
 
De gite ligt aangrenzend aan Tournesol. Indien in gebruik door een groep kunnen de twee vakantiehuizen verbonden worden middels twee buitendeuren.
 
Ook hier geldt dat de links gevolgd kunnen worden naar de beschikbare voorzieningen in Coquelicot.
 
Bleuet is onze derde en laatste aanwinst ter plekke.Van origine gebouwd als een landbouwschuur, werd de gite recent van binnen prachtig verbouwd met behoud van zijn charmante buitenkant. Deze gite staat los van de twee andere gites aan de overzijde van de binnenplaats, heeft een groot grind terras en kijkt uit op het zwembad en de Viaur Gorge.
 
De accomodatie is verdeeld over twee verdiepingen, ook weer met badkamers op beide verdiepingen en is geschikt voor twee gezinnen met logies tot max. 9 personen plus 2/3 kleine kinderen*.
 
Volg vooral de links en ontdek meer over Bleuet.
 
Indien u met een grote groep op vakantie wilt, bieden wij de gelegenheid het hele perceel af te huren door alle drie huizen te boeken voor max. 21 personen (plus kinderen). Het geeft u het exclusieve gebruik van het park, het zwembad en andere faciliteiten, ideaal voor speciale gelegenheden en familie bijeenkomsten. Bleuet heeft genoeg ruimte om met elkaar te eten, eventueel kunnen tafels bij elkaar worden geschoven.
 
Wij bieden u ook een scala aan extra faciliteiten om uw vakantie nog aangenamer te maken. Van babysit tot diner aan huis, het is ons doel dat u zich uw verblijf bij ons zult blijven herinneren.
 
Prijzen and beschikbaarheid kunt u vinden middels het hoofdmenu. U kunt ook informatie vinden over de streek met de bezienswaardigheden, attracties voor kinderen enz. En aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, want wij willen u graag helpen.
 
 * Er is 1 kinderbed op verzoek beschikbaar, maar in de gite kunt u er meer van uzelf neerzetten.